Jedeme Radotín, jedeme ...
KOULO / BOULO 2014

Koulo / Boulo 2014
Podobně jako loni při prvním „průzkumném“ ročníku Mistrovství Radotína v koulo/boulo i letos se obdivovatelé hravých sportů sešli v kuželně SC Radotín. Dvacet čtyři účastníků sehrálo turnaj v kuželkách. Ten byl první akcí v pětidílném seriálu o Mistrovství Radotína!

V turnaji na 2 x 20 hodů do plných potvrdil, podobně jako loni, svoji třídu Radek Pauk, který srazil skvělých 226 kuželek. Jeho syna Honzíka, loni druhého, odsunul tentokrát na 3. místo Jan Korynta krásným výsledkem 212 kolíků. Zmíněný Honzík srazil 190 kousků, na 4. místě se pak umístila nejlepší dáma turnaje Jana Haužvicová, jež narubala 173 bodů. Radek Kratochvíl byl „o fous“ pátý (172 b.), šestý pak Matyáš Leiský (156 b.) atd. O pořadí rozhodovala doslova každá kuželka.

Při počtu 24 účastníků bral vítěz Radek za první místo 24 bodů, druhý Jan Korynta 23 atd., atp.

Zbývá ještě podotknout, že cenu pro nejmenšího účastníka turnaje získal Adámek Kratochvíl, který skončil s 80 zásahy na 22. místě! Do druhého turnaje, kterým bude 8. června turnaj v minigolfu s názvem "Na minigolf minimísto!", půjde se ziskem tří bodů.

Příznivci hry pétanque budou mít ovšem šanci dříve, už 20. dubna, kdy se sejdou při Jarních zelených koulích! Závěrem uveďme, že pohoda a přátelská atmosféra, která provázela všechny loňské turnaje, se přenesla i do letošního ročníku!

Zdroj:  Ing. Petr Binhack  - MÚ Praha16


© SC Radotín - Poslední aktualizace 18.04.2024