Jedeme Radotín, jedeme ...
KLUBOVNA 2014

Bar klubovny
Konečně jsme po dlouhých letech zrekonstruovali prostory naší klubovny určené nejen k posezení, ale i k občerstvení při utkáních a při akcích pro veřejnost ...
Pojďme se ale ohlednout trochu do minulosti. V těchto prostorách byly v 70. letech minulého století původně  dvě místnosti. Jedna (ta zadní) sloužila jako dílna a odkladiště, spíš skladiště nepořádku. Ta druhá (přední) sloužila postupně jako kancelář, pracovní místnost i šatna, podle aktuální potřeby.

Posezenií v klubovně
Teprve na začátku 90. let minulého století byla po propojení obou místností vybudována kantýna zvaná také "U Čulibrka". Ta pak byla provozována  ve skromných poměrech až do r. 2002, kdy naší kuželnu zasáhly povodně. V témže roce jsme pak provedli její první větší rekonstrukci. Kantýna zabírala dvě třetiny prostoru, zbylá třetina sloužila jako sklad. Sloužila tak dlouhé roky a dost toho zažila. Už dlouho však nevyhovovala dnešním požadavkům.

Výhled na bar
Teprve v r. 2014 jsme se odhodlali k zásadní změně. Nebylo to jednoduché a stálo nás to hodně práce a volného času. Teď už ale máme klubovnu s pěkným zázemím. Poděkování patří všem, kteří přiložili ruku k dílu. V abecedním pořadí to byli tito naši členové:
R. Asimus, M.Dudek, Pa.Dvořák, V.Dvořák, K.Dvořáková, J.Kalina, M.Májová, R.Pauk, M.Pondělíček, P.Šimek, J.Ujhelyi  a V. Zdražil.
Všem jim patří na tomto místě poděkování.

A jak se rodila klubovna, se můžete podívat tady ...

Nejdříve se likvidovalo ... taky se řezalo, jen jiskry lítaly. ... a bušilo se do zdi
 

© SC Radotín - Poslední aktualizace 18.04.2024