2023 Vánoční posezení
Kuželkářský rok 2023 jsme v  rámci posledního předvánočního startu v Mistrovství oddílu zakončili Vánočním posezením s ochutnávkou cukroví rodinných receptů. A je to možná začátek nové hezké oddílové tradice ...

Koulo boulo Finále

VÁNOČNÍ POSEZENÍ


2023 Koulo boulo - Finále
Finále tradičního Koulo boulo sportování se uskutečnilo 26.11.23 Kromě  závěrečných disciplín bylo provedeno i závěrečné vyhodnocení soutěže a předání cen nejlepším účastníkům.
 Foto

Koulo boulo Finále

Koulo Boulo FINÁLE


2023 Skvělý Vojta Zlatník - 596
Svojí podzimní formu prokázal Vojta Zlatník ve 3.kole Českého poháru dorostu, když výkonem 596 b. zvítězil v Duchcově. Udržuje si tak šanci na postup do finálového turnaje. Blahopřejeme!
Jen tak dál ... Výsledky

Vojta Zlatník

VOJTA ZLATNÍK


2023 Ligový dorost po podzimu
Dorost má za sebou podzimní premiéru v ligové soutěži. 2. místo po podzimu nám ve vyrovnané tabulce dává i do jarní části naděje na postup do semifinále ligy. Je to ale ještě dlouhá cesta.  Výsledky  Foto
Video

Dorost liga

DOROST - LIGA


2023  ... a je nás zase víc
Jmenuji se Nikolka Kalinová a rodiče ze mne mají ohromnou radost. Zatím na vás jenom jukám a na tenhle svět si teprve  zvykám.
Tak ať se ti na tom našem světe líbí ...

Nikolka Kalinová

BLAHOPŘEJEME


2023 Pohár mladých nadějí ČKA
21.10.23 se naší čtyřdráze hrálo 2.kolo Poháru mladých nadějí ČKA. Na startu se sešlo 35 nadějí z 15 oddílů. Na domácí dráze  jsme zaznamenali příjemné úspěchy.

Výsledky  Foto Video

PMN ČKA RADOTÍN


2023 ČKA - změna poplatků
Od 1.1.2024 mění ČKA roční příspěvky takto:
Dospělí:          400,- Kč (doposud 200)
Dorost a 65+: 200,- Kč (doposud 100)
Splatnost je vždy k 31.1. daného roku.
Bez platby nemohou hráči hrát v soutěžích.

ČKA POPLATKY


2023 Ligová premiéra dorostu
V premiérovém ligovém utkání I.KLD předvedl dorost dobrý výkon. Na kvalitní tým z Poděbrad to ale nestačilo. A tak si musíme na první ligové body ještě počkat ...

Výsledky  Foto    Video

LIGOVÁ PREMIÉRA


2023 Pumelice a Old Boys
Máme za sebou další ročník našich turnajů, ve kterém bylo letos odehráno rovných 500 startů! Děkujeme všem za účast a těšíme se na shledanou v příštím roce ...

 Pumelice  Old Boys  Foto Video

NAŠE TURNAJE


2023 Je nás zase víc ...
Já jsem Martínek Pondělíček a zdravím všechny radotínské kuželkáře. To valíte oči ? Spíš než kuželkář budu asi útočník Slavie (říká taťka). No však uvidíme ...

Martínek Pondělíček

BLAHOPŘEJEME


2023 Mistrovství ČR v Radotíně
Mistrovství ČR dvojic se na naší čtyřdráze konalo 24.-25.6.2023. kromě rekordu ČR jsme viděli i celou řadu rekordů naší dráhy.

Dvojice Tandemy  Dvojice Tandemy

MISTROVSTVÍ ČR


2023 Sportfest - kuželky
Ve dnech 17.-18.6.23 se uskutečnil 1.ročník Radotínského SPORTFESTU. Do této akce se zapojilo cekem 20 radotínských sportů. A kuželky pochopitelně nesměly chybět.
Výsledky Foto

SPORTFEST U NÁS


2023 Sportfest Radotín je tady ...
V Radotíně je hodně míst, kde se dá sportovat. A proto je tu Sportfest. Akce cílí především na děti ve školním věku - nábor a mimoškolní aktivity. Kuželky nebudou chybět.
Web Sportfest Facebook Sportfest  Kuželky

SPORTFEST

2023 MTM Pelhřimov
Na Májovém turnaji mládeže v  Pelhřimově vybojoval v reprezentačním výběru Prahy náš Dominik Daněček společně s Agátou Hendrychovou bronzové umístění v tandemu.
Foto

MTM PELHŘIMOV


2023 Ratíškovice
Na tradiční výjezd po ukončení sezóny vyrazilo Áčko tentokrát do Ratiškovi, do kraje vinné révy a kuželek. V příjemném prostředí jsme odehráli přátelské utkání, poseděli a popili ...
Foto

RATÍŠKOVICE


2023 Zlato z Mladé Prahy
Dominik Daněček sen stal vítězem letošního ročníku série Mladé Prahy v kategorii žáků. Ve strhujícím finále předvedl nejlepší výkon a po zásluze obsadil 1.místo.
Výsledky Žáci Dorost  Foto

DOMINIIK  DANĚČEK


2023 Oslava 45+25=70
Svoje půlkulaté narozeniny oslavili na kuželně  dva naši odchovanci Robert Asimus (45) a Martin Šimek (25). Tak ať jim zdraví slouží a forma spěje k ligovým výšinám.
Foto

45+25=70


2023 Medaile ze Světového poháru
Naše Petra Šimková získala první historickou medaili pro náš oddíl ze Světového poháru v chorvatském Varaždinu. Bronz si veze ze soutěže U14 dvojic žáků. Blahopřejeme !!!
Výsledky   Foto

MEDAILE ZE SP


2023 Sportfest Radotín
Cílem této akce je sjednotit sportovní Radotín a prezentovat ho jako oblast plnou sportovního vyžití. Akce pro všechny věkové kategorie, cílí především na děti ve školním věku - nábor a mimoškolní aktivity. Odkaz na Sportfest  Kuželky

MY A SPORTFEST


2023 Úspěšný reprezentační debut
... má za sebou naše starší žákyně Petra Šimková v utkání Slovensk- Česko v kategorii U14. Další start v repre ji čeká v utkání Česko - Německo. Péťo drž se, držíme ti palce !!!
Výsledky Foto

P.ŠIMKOVÁ REPRE


2023 B-Mužstvo postupuje
Je dohráno a my jsme to po výborném podzimu (24 b.) a "trochu" slabším jaru (13 b.) přeci jen dokázali a postupujeme po 10 letech do vyšší soutěže. Paráda !!!
Konečná tabulka

B-MUŠTVO POSTUP


2023 P.Šimková - Vítězka PMN ČKA
Skvělého výsledku dosáhla naše žákyně Petra Šimková ve finále PMN ČKA v Olomouci, kde dokázala po kvalitním výkonu zvítězit a vyhrát i celý ročník 2022-23. Blahopřejeme!
Výsledky Foto

VÍTĚZKA PM ČKA


2023 Renáta Francová 50
Naše další oslavenkyně dorazila na 50.km a tento svůj životní milník oslavila na naší kuželně. V kruhu svých přátel a kuželkářů z Ohnivé koule. Všechno nejlepší Renáto!
Foto

RENÁTA FRANCOVÁ


2023 Konec velké šňůry
Celkem 294 dní bez porážky bylo B-mužstvo. Od prohry v Play-off 18.3.22 v Rudné našlo přemožitele až 16.2.23 v domácím utkání se Žižkovem E. Byla to krásná šňůra a věřme, že to Béčko dotáhne až k postupu do vyšší třídy.

KONEC VELKÉ ŠŇŮRY


2023 Mistrovství ČR v Radotíně
VV ČKA rozhodl o pořádání Mistrovství ČR v jednotlivých kategoriích. Na naší čtyřdráze přivítáme poprvé v historii Mistrovství ČR Dvojic  MIX, které se bude konat v 24. - 25.6.2023.

MISTROVSTVÍ ČR


2023 Mistr oddílu je M. Pondělíček
Martin obhájil svoje loňské vítězství, když opět jako jediný pokořil hranici šestistovky. Získal tak již svůj 8.mistrovský titul mezi muži a je tak třetím nejúspěšnějším hráčem v historii oddílu.
Výsledky Foto

MISTR ODDÍLU 2023


2023 MP - zlato, stříbro, bronz
Letošní Mistrovství Prahy jednotlivců přineslo medailové žně pro naše mladé naděje. D.Daněček je Mistrem Prahy v žácích. Stříbrná žákyně je Pe.Šimková a bronz vybojoval V.Zlatník v dorostu. Blahopřejeme!

MEDAILOVÉ ŽNĚ